DOSFARM Bespoke Susu Strawberry Lollipop Rasa Strawberry 60g Kanggo Grosir

DOSFARM Bespoke Susu Strawberry Lollipop Rasa Strawberry 60g Kanggo Grosir

Katrangan singkat:

8 kaping Kalsium saka Susu.

Tambah prebiotik.

Tambah Xylitol.

Tanpa Sukrosa.

Stik Kertas Safety.


Detail Produk

Tag produk

DOSFARM Bespoke Susu Strawberry Lollipop Rasa Strawberry 60g Kanggo Grosir

Video produk

Deskripsi Produk

Tag Produk

Jeneng produk
DO'S FARM x BLOKS GROUP Milk Stick
Roso Rasa susu;Rasa Jeruk
Detail Kemasan 6 g * 10 stik
Syarat-syarat pembayaran TT;L/C
MOQ 100.000 tabuh
Wektu Pangiriman Pangiriman ing 15-20 dina
layanan OEM Label pribadi lan desain khusus kasedhiya;

Rasa, warna, lan wujud khusus kasedhiya

Informasi Nutrisi Rasa Stroberi

Item Saben 100 gram (g) Nilai Referensi Nutrien%
Tenogo 1966KJ 23%
Protein 13.0g 22%
Lemak 22,8g 38%
Karbohidrat 50,2g 17%
Serat pangan * 6,0g 24%
natrium 300 mg 15%
Kalsium 832 mg 104%

* Serat pangan (ing wangun fructooligosaccharides + jus galactooligosakarida)

Konsumsi galactooligosaccharides kurang saka utawa padha karo 15 gram saben dina, konsumsi uyah mineral susu kurang saka utawa padha karo 5 gram saben dina, lan konsumsi produk iki saben wong saben dina ora ngluwihi 60 teken.

Keuntungan produk

New Zealand Milk Powder: Nggunakake sumber susu sing diimpor saka Selandia Baru, sumber susu sing berkualitas tinggi njamin nilai nutrisi produk kasebut.

Kolostrum sapi / serat pangan

Isi Protein: Ngandhut Protein.Isi protein luwih dhuwur tinimbang produk sing saingan ing pasar, lan produk kasebut larang regane.

Permen sing luwih sehat: Tanpa krim non-susu lan luwih cocok kanggo dipangan bocah

Rasa pelanggan: Kita bisa nindakake rasa apa wae sing dibutuhake kanggo pasar sampeyan.Kita duwe tim R&D profesional, sampeyan bisa ngatur rasa produk miturut kabutuhan pasar, kita bisa menehi dhukungan teknis.

Kaluwihan Sertifikat

Kita duwe Sertifikat HALAL, Sertifikat Paten, Sertifikat HACCP, Sertifikat ISO: 22000, Sertifikat FDA dll. Produk kita wis lulus pemeriksaan kualitas ing pirang-pirang negara, kesehatan lan safety.
Sertifikasi sing kita duwe:

Sertifikat
sale

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: