Produk Nutraseutikal Label Pribadi Suplemen Diet Vitamin C Rasa Jeruk Manis

Produk Nutraseutikal Label Pribadi Suplemen Diet Vitamin C Rasa Jeruk Manis

Katrangan singkat:

  • Permen Gelembung Enak lan Nutrisi.
  • Klompok konsumen: 18-35 taun (post-85s).
  • Rega unit pelanggan sing murah, rega konsumsi saben dina rata-rata.
  • Suplemen diet sing bisa digunakake minangka cemilan, kanthi rasa bubbly.

Detail Produk

Tag produk

DOSFARM Private Label Suplemen Diet Vitamin C Rasa Jeruk Manis 32g Kanggo Grosir

Video produk

Deskripsi Produk

Item Do's Farm VC suplemen dietary
Rasa Manis Orange utawa Ngatur
Asal bahan Diimpor saka Prancis lan wilayah liyane.
Wadhah Jar plastik food grade
Karakteristik 1. Kanthi sugih vitamin C. Apik kanggo kesehatan awak.

2. Rasa woh khusus lan bakal populer banget.

3. Rasa FIZZY.

Rasa sing disesuaikan Ditampa.
Cara packing Jar plastik.
Sampel gratis kasedhiya.
Laporan tes kasedhiya.

Formula fungsional

Dhuwur ing vitamin C , nglengkapi serat dietary awak lan nambah daya tahan kanggo macem-macem penyakit infèksius akut lan kronis lan penyakit liyane.

Kontrol kualitas

100.000 lembar peralatan kelas farmasi, bengkel produksi GMP, lan kontrol kualitas sing ketat. Kanggo njamin kasedhiyan lan kualitas produk, kita duwe peralatan produksi profesional.

Layanan OEM

Kita duwe tim R&D darmabakti sing bisa ngatur wangun, warna, lan rasa tablet, uga bahan tambahan senyawa lan kemasan unik. Ing wektu sing padha, kita duwe tim dhukungan sawise-sales trampil sing bisa menehi saran perencanaan pasar lan nyuda keprihatinan sampeyan.

Skenario aplikasi

Cocog kanggo wong sing mbutuhake nutrisi tambahan (vitamin C) lan bisa langsung dikonsumsi.
Sawisé pandemi covid-19, panjaluk wong kanggo panganan sing bergizi terus mundhak. Bebarengan, nalika standar urip wong mundhak, konsumsi bakal pindhah menyang panganan sing luwih sehat, sing duwe masa depan sing cerah.

Saluran distribusi kita

Toko ing lokasi sing trep (Mitra kerjasama: 7-11, Family-mart, GS-25)
KA Supermarket minangka rantai supermarket ing Korea (Kita wis kerja bareng karo Wal-mart, Carrefour lan liya-liyane ...)
Kampus Toko / Apotek
Grosir
-Saluran Sales kita kerja sama karo:

saluran distribusi

Kaluwihan Sertifikat

Kita duwe Sertifikat HALAL, Sertifikat Paten, Sertifikat HACCP, Sertifikat ISO: 22000, Sertifikat FDA dll. Produk kita wis lulus pemeriksaan kualitas ing pirang-pirang negara, kesehatan lan safety.
Sertifikasi sing kita duwe:

Sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: