OEM Service Private Label Pabrikan Lollipop Susu Cina

OEM Service Private Label Pabrikan Lollipop Susu Cina

Katrangan singkat:

  • 8 kaping kalsium susu
  • Bahan baku susu bubuk asale saka Selandia Baru
  • Ora ngemot asam lemak trans

Detail Produk

Tag produk

DOSFARM Private Label Chinese Milk Candy Milk Lollipop Macem-macem Rasa 6g Kanggo Grosir

Informasi Detail

Tag Produk

Jeneng produk Do's Farm x Super Wings Co-branded Milk Stick
Roso susu; Yogurt; Oranye; coklat; Stroberi
Syarat-syarat pembayaran TT; L/C
Wektu Pangiriman Pangiriman ing 15-20 dina
layanan OEM Label pribadi lan desain khusus kasedhiya;

Rasa, warna, lan wujud khusus kasedhiya

Informasi Gizi

Item Saben 100 gram (g)
Tenogo 2020 KJ
Protein 7,6g
Lemak 22,8g
Karbohidrat 61,6g
natrium 300 mg
Kalsium 832 mg

* Watesan konsumsi: Konsumsi uyah mineral susu kurang saka utawa padha karo 5 gram saben dina, lan konsumsi produk iki saben wong saben dina ora ngluwihi 40 batang.

Fitur

  • 8 kali kalsium susu: Dibandhingake karo bobot sing padha karo susu seger, isi kalsium 8 kali luwih akeh tinimbang susu seger. ".
  • Ora ngemot asam lemak trans.
  • Bahan mentah asale saka susu bubuk Selandia Baru.
supplier

Layanan Kita

  • Penawaran Label Pribadi (OEM), kita bisa ngasilake permen tanpa gula label pribadi kanggo merek permen sing unik.
  • Ngembangake permen berbentuk khusus, permen rasa, lan kemasan. Gunakake bahan alami utawa gawean, kurang kalori / tanpa gula / pemanis buatan / bahan fungsional.
  • Alat Promosi: Nyedhiyani kothak pajangan, karton pajangan, pajangan rak, spanduk, utawa piranti liyane sing bisa diwenehake utawa dibutuhake.
  • Layanan profesional, teknologi profesional: Fokus ing ngasilake tablet mint nganti pirang-pirang taun
roso
botol

Bisnis Profesional

  • Nyedhiyanisampel.
  • Produk bisa disesuaikan, lan kemasan njaba uga bisa miturut syarat pelanggan.
  • Sembarang pitakonan bakal mangsuli ing24 jam.
  • Kita nyedhiyakake invoice komersial, sertifikat kualifikasi sing relevan, lan sertifikat asal. Mangga kabari yen pasar sampeyan duwe syarat khusus.
  • Terjangkaurega pabrik.
  • Pangiriman pas wektune.Kita duwe kerjasama apik karo akeh pengiriman barang profesional, kita bisa ngirim produk menyang sampeyan sawise konfirmasi pesenan sampeyan.

Kaluwihan Sertifikat

Kita duwe Sertifikat HALAL, Sertifikat Paten, Sertifikat HACCP, Sertifikat ISO: 22000, Sertifikat FDA dll. Produk kita wis lulus pemeriksaan kualitas ing pirang-pirang negara, kesehatan lan safety.
Sertifikasi sing kita duwe:

Sertifikat
sale
kontrol kualitas
pameran
tim kita
foto perusahaan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: