DOSFARM Lulus sertifikasi ISO22000, Sistem Manajemen Mutu Lengkap

Ing kahanan saiki masalah keamanan pangan sing terus-terusan muncul, produsen sing wis netepake sistem manajemen keamanan panganan adhedhasar standar ISO22000 bisa mbuktekake kemampuane ngontrol bebaya keamanan panganan kanggo masyarakat liwat deklarasi dhewe babagan efektifitas lan asil evaluasi saka pihak katelu- organisasi partai, kanggo terus-terusan lan stably nyedhiyani produk final sing syarat safety pangan kanggo syarat safety pangan pelanggan '. Kaya sing wis dingerteni, syarat keamanan panganan luwih dhisik. Ora mung langsung mengaruhi konsumen nanging uga langsung utawa ora langsung mengaruhi reputasi produksi panganan, transportasi, lan organisasi dodolan utawa organisasi liyane sing gegandhengan. Mula, ing taun 2016, kita nglamar sertifikasi ISO22000, lulus audit organisasi pihak katelu, lan entuk sertifikat kasebut. Umumé, sertifikat ISO22000 sah kanggo 3 taun; nanging premis kasebut yaiku perusahaan kudu nampa pengawasan lan audit badan sertifikasi, yaiku audit taunan. Frekuensi pengawasan lan audit umume saben 12 wulan sepisan, yaiku setahun sepisan, mula diarani audit taunan. Sawetara perusahaan bisa uga khusus, lan badan sertifikasi mbutuhake review taunan saben 6 wulan utawa 10 wulan; yen review taunan utawa nganyari sertifikat ora kasep, certificate bakal kadaluwarsa utawa dadi ora bener lan ora bisa digunakake biasane. Saiki ing 2022, wektune kanggo nganyari lisensi, lan ing wektu sing padha, kita uga nambah kategori kayata suplemen diet lan produk susu. Mula, miturut kahanan nyata, kita ngirim aplikasi sertifikasi sesuai karo peraturan, lan ngisi "Formulir Aplikasi Sertifikasi Sistem ISO/HACCP".

Kita ngirim informasi sing relevan miturut syarat badan sertifikasi nalika nglamar. Badan sertifikasi nindakake tinjauan awal babagan informasi sing dikirimake lan mutusake kanggo nampa aplikasi sertifikasi. Sawise iku, badan sertifikasi nyiyapake tim audit lan mlebu tahap audit teknis data. Banjur, miturut kahanan audit, agensi mutusake menyang situs produksi kanggo kunjungan awal kanggo entuk pangerten awal babagan operasi sistem HACCP lan ngumpulake informasi kanggo linuwih audit. Adhedhasar tinjauan dokumen lan kunjungan awal, nyiapake rencana audit ing situs sistem ISO/HACCP.

Tim audit kasusun saka pimpinan tim, auditor, lan auditor profesional. Dheweke rawuh ing rapat-rapat lan nindakake audit ing situs miturut rencana audit. Liwat pengamatan ing situs, review rekaman, pitakonan, inspeksi acak, lan liya-liyane, audit ing situs bakal diajukake kanggo panemu review, bukti audit kudu diringkes, asil audit kudu disampekake, lan laporan audit sertifikasi kudu disiapake. Tim audit menehi audit lan nyimpulake yen disaranake lulus sertifikasi.

Lulus sertifikasi ISO22000 nuduhake manawa sistem manajemen kualitas kita wis selaras karo standar internasional, lan kita nduweni kualifikasi lan bisa mlebu pasar internasional. Pelanggan sing milih tuku produk kita bisa njamin kualitas produk kanthi lengkap, lan pelanggan bisa luwih percaya marang kita. Ing wektu sing padha, praktik sistem manajemen kualitas bisa ngontrol kabeh proses lan layanan kontrak kanthi efektif, saengga bisa ningkatake tingkat kinerja kontrak. Iki kondusif kanggo perbaikan terus-terusan saka layanan kita nyedhiyani kanggo pelanggan, lan uga nambah kepuasan pelanggan karo layanan kita. Nduwe sertifikat ISO22000/HACCP uga selaras karo citra perusahaan sing apik sing tansah ditampilake ing njaba, nggambarake spesialisasi, modernisasi, lan internasionalisasi.

Kita ora mung nyukupi syarat lan standar nalika diaudit nanging uga ngetrapake kontrol kualitas produk lan tingkat safety ing wektu tentrem. Departemen produksi produk kita duwe dokumen sistem kualitas khusus, sing ngatur karya saben karyawan miturut dokumen sing ngontrol rincian kanthi ketat. Lan saben karyawan kudu nindakake pakaryan kanthi syarat dokumen prosedural, sing minangka salah sawijining indikator kuantitatif kanggo ngevaluasi efektifitas lan uga bakal mengaruhi penilaian kinerja karyawan sing relevan. Mula, saben karyawan bakal nindakake kontrol kualitas sing ketat ing bagean proses sing tanggung jawabe.

Ing wektu sing padha, kita uga bakal nindakake koreksi diri liwat audit internal kualitas rolling, sing bisa entuk audit lapisan-by-layer, cross-audit, etc. Ana mekanisme kanggo terus-terusan nemokake masalah, ngrampungake, lan terus-terusan nambah lan ningkatake. Sejatine ora ana masalah sing mengaruhi sistem kualitas.

Kontrol sistem kualitas lan safety uga ora bisa dipisahake saka spesifikasi kerja adhedhasar proses, lan sistem traceability bisa ditindakake. Kualitas produk kita dijamin liwat proses spesifikasi kerja. Kanggo produk sing ora nduweni kualifikasi, alasan kanggo produk sing ora nduweni kualifikasi kudu diidentifikasi, sing bisa dilacak kanthi efektif menyang wong sing tanggung jawab. Ana sistem ganjaran lan paukuman sing jelas ing perusahaan kita, sing bakal ngukum karyawan sing ora tanggung jawab miturut kahanan tartamtu, sing bisa dadi peran kanggo ningkatake kesadaran kualitas karyawan. Kanggo gagal bola-bali, inspektur kualitas bakal fokus ing trek, nggawe asil apik ing wangun kasus kualitas utawa rapat analisis kualitas, lan ngajari karyawan ing kasunyatan.

Ing tembung, meksa kita ing kualitas produk lan safety amarga emphasis ing ajining diri saka account DOSFARM dening Manajemen lan karyawan akar suket. Saben anggota staf DOSFARM ngarep-arep supaya produk kita berkualitas, aman, lan pantes dipercaya pelanggan. Yen sampeyan ngerteni sikap sing ketat babagan kualitas lan safety produk lan pengin nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan, hubungi kita!


Wektu kirim: Aug-30-2022