Suplemen Kalsium lan Seng Kanggo Mbantu Anak Tuwuh Kanthi Sehat

Kanthi paningkatan standar urip wong, jinis nutrisi sing diwenehake kanggo bocah-bocah ing pasar saya mundhak, lan kesadaran wong tuwa babagan suplemen nutrisi bocah umume saya apik. Mula, umume wong nganggep yen bocah-bocah saiki kudu sehat. Nanging, data nuduhake yen akeh bocah cilik sing kurang kalsium utawa seng.

Para ahli ujar manawa awak manungsa dumadi saka luwih saka 60 unsur, lan ing proses pertumbuhan bocah-bocah, pitung unsur trace kayata wesi, seng, tembaga lan kalsium dibutuhake. Padha ora mung ningkataké wutah lan pangembangan anak, nanging uga langsung mengaruhi wutah lan pangembangan anak. Perkembangan intelektual anak. Yen salah siji utawa sawetara unsur kasebut kurang, bakal nyebabake kelainan fisiologis utawa penyakit ing bocah-bocah kanthi derajat sing beda-beda. Ing tahap awal lair, akeh bocah bakal ngadhepi masalah kekurangan rong nutrisi, kalsium lan seng, amarga diet siji, kapasitas nyerep diri sing kurang, lan puncak pembangunan. Asring ngandika yen kurang kalsium ing bocah-bocah bakal mengaruhi wutah saka dhuwur. Ing kasunyatan, ora mung iku, impact saka kurang calcium ing anak punika multi-faceted. Nalika kalsium awak bocah ora cukup, bisa langsung nyebabake nyuda resistensi penyakit, alergi kulit bisa kedadeyan, lan uga bakal mengaruhi kualitas turu bocah kasebut. Bocah-bocah cilik luwih rentan kanggo kejang amarga kekurangan kalsium. Mulane, para ahli ngelingake wong tuwa yen anak ditemokake duwe gejala sing dicurigai kurang kalsium utawa seng, dheweke kudu nggawa bocah kasebut menyang rumah sakit kanggo tes unsur trace ing wektu. Ing panuntun dhumateng perawatan ilmiah.

Suplemen kalsium lan seng kanggo bocah-bocah minangka kation divalen ing wangun sing bisa diserap dening awak lan mbutuhake panggunaan operator sing padha. Yen kalsium lan seng ditambahake bebarengan, amarga aktivitas kalsium luwih kuat tinimbang seng, jumlah absolute uga luwih akeh tinimbang seng. Mulane, kemampuan kalsium kanggo njupuk pembawa luwih kuwat tinimbang seng, sing ndadekake ion kalsium divalen saingan karo ion seng. Mekanisme panyerepan, panyerepan interferensi. Yen awak manungsa njupuk kakehan kalsium, mesthi bakal mengaruhi panyerepan seng. Mulane, sawetara ahli wis umum nyatakake yen kalsium lan seng ora bisa ditambahake bebarengan. Sinau tes ing Amerika Serikat nuduhake yen kalsium lan seng bisa diserap bebarengan ing rasio sing cocog. Yen asupan kalsium ana ing kisaran normal, ora ana pengaruhe ing panyerepan seng, nanging yen tekan asupan 2000 mg sing ditrima kanggo wong biasa, bisa nyandhet panyerepan seng. The Chinese Nutrition Society nyaranake yen asupan kalsium sing cocok kanggo bocah-bocah kurang saka 700 mg. Mulane, suplemen seng kanggo bocah-bocah umume ora bakal mengaruhi panyerepan seng.

Anak-anak ana ing periode pertumbuhan lan perkembangan, suplemen kalsium lan seng perlu, yen kekurangan bakal nyebabake macem-macem penyakit. Kurang kalsium ing bocah-bocah rawan rickets, untu alon, untu longgar, dodo pitik, awak cendhak, lan liya-liyane; kekurangan seng diwujudake minangka retardasi wutah, penurunan mental, mundhut napsu, owah-owahan ing prilaku kognitif, telat mateng, lan kerentanan kanggo infèksi, etc. Kasus abot bisa nimbulaké dwarfism kurang seng. Mulane, bocah-bocah kudu nambah kalsium lan seng. Nalika bocah nambah kalsium, anggere ana ing kisaran dosis sing cukup, kalsium lan seng bisa ditambah bebarengan.

Adhedhasar pangerten babagan pasar, kita wis ngluncurake tablet kalsium lan seng sing bisa dikunyah anak Do's Farm. Seri produk kasebut dipanggonke minangka "tablet susu sehat sing ditambah karo kalsium lan seng kanggo bocah-bocah" , nambah nutrisi sing dibutuhake kanggo balung, untu lan pertumbuhan lan perkembangan bocah. Klompok inti produk yaiku umur 4-12 taun (yaiku kelompok umur TK nganti sekolah dasar). Dibandhingake karo produk saingan, kaluwihan kita, sepisanan, rega unit kurang saben customer, lan rega preferensial kanggo narik kawigaten wong tuwa kanggo tuku; sareh, wangun produk saka tablet susu, kang raos akeh luwih saka calcium biasa lan duwe rasa éca; lan produk kita Isi wêdakakêna susu ing bahan mentah tekan 70%, lan sumber susu asalé saka Selandia Baru, lan ngupayakake nyedhiyakake anak-anak kanthi produk sing berkualitas. We offer telung jinis kanggo milih saka, Calcium Chewable (Rasa Susu), Zinc Citrate Chewable lan Calcium Zinc Chewable (Strawberry Flavor). Tablet chewable kita duwe rasa susu sing wangi, lan saben tablet nduweni rasa susu sing kuwat, sing ditresnani bocah-bocah lan ora bisa nolak, nggawe wong tuwa ora kuwatir. Rasa strawberry lan rasa lemon utamane disiapake kanthi bahan mentah berkualitas tinggi sing dituku saka perusahaan Roquette sing kondhang. Saben tablet chewable kapenuhan wewangian manis lan fruity asalé saka alam, kang seger lan éca.

Yen sampeyan kasengsem ing kalsium lan seng tablet chewable kasebut ing ndhuwur, utawa pengin ngatur tambahan dietary liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita!


Wektu kirim: Aug-27-2022